Gépkocsi költség nyilvántartó program - pausoft

Tartalomhoz ugrás

Gépkocsi költség nyilvántartó program

DEMO letöltése

Érdeklődés e-mailben   vagy telefonon: 30/913-7084

A gépkocsi költség nyilvántartó programba rögzített tankolások alapján kiszámolja a gépkocsi költségeit és különböző statisztikai adatokat jelenít meg, mint például az átlagfogyasztás, kilométerköltség, a legközelebbi tankolás várható ideje és a még megtehető kilométerek száma. Természetesen a statisztika csak teletankolások esetében működik helyesen! Egy-egy tétel rögzítése előtt ki kell pipálni a "Tele tankolva" jelölő négyzetet amennyiben tankolást rögzítünk és persze ha teletankoltunk.

Ha a figyelmeztetéseket bekapcsoljuk, abban az esetben képes figyelmeztetni a program a megadott eseményekre (pl. olajcsere) ha a megadott kilométert elértük, illetve dátum szerint, pl. műszaki vizsgára, zöldkártyára stb. A dátum szerinti figyelmeztetés a program elindításakor figyelmeztet, amennyiben 2 héten belül esedékes a beírt figyelmeztetés és addig mindennap figyelmeztet amíg ki nem töröljük.
Az átlagfogyasztásokat és az üzemanyag árak alakulását grafikonon is megnézhetjük.
A program külön számolja a tankolási költségeket és külön a javítási és anyag költségeket.

Megjegyzés: A DEMO verzióban csak egy rendszám vehető fel, illetve csak 10 sor rögzíthető!

A program képei:

Lehetőség van teljes, éves vagy havi listát lekérni, majd a "Nyomtatás" menüt alkalmazva a listamező tartalma kinyomtatható.

Az alábbi ábrán látható adatok jeleníthetők meg grafikonon.

Lehetőség van a gumik rögzítésére. Amennyiben több gumi garnitúra is tartozik a gépkocsihoz, azt az alábbi ábrán látható ablakban fel tudjuk venni, ezt követően a program automatikusan az éppen gékocsin lévő gumi futás kilóméterét nyilvántartja.

Gumicsere alkalmával jelöljük ki a listában az éppen felszerelt gumit (a listában kipipált sor) majd nyomjuk meg a "Leszerelése" gombot. Ezt követően válasszuk ki a listából a felszerelendő gumit és nyomjuk meg a "Felszerelése" gombot. Innentől gezdődően az újonnan felszerelt gumihoz számolja a program a megtett kilométereket.

Új gumi esetében tölsük ki a mezőket. Feltétlen adjuk meg a gumi maximális futás kilométerét, mert ebből számol a program állapot %-ot!

Ebben az ablakban a javítások és szervízek költségeit lehet nyilvántartani.Pausoft programok
Kosár tartalma:
Vissza a tartalomhoz